President Donald Trump Kommer Att Användas Av Elohim För Att Döma Sitt Folk

Det här Bibelstudiet i Uppenbarelsebokens Tidslinje Tolkad fokuserar på den valda presidenten Donald Trump och hur jag ser hans presidentskap utspela sig.

Detta är inte ett “ord från Anden“, detta är bara mitt perspektiv när jag observerar var vi befinner oss på tidslinjen för profetuppfyllelsen, vad agendan för Jesuiterna i Rom är och nationens reaktion på valet av Donald Trump.

Det finns många Kristna som förkunnar att Gud kommer att välsigna oss och “göra Amerika stort igen!”

Pastorer som Franklin Graham förkunnar att det var Guds hand som fick det att hända.

Och jag tror att Elohims hand var involverad i valet av Trump.

Men istället för att välsigna denna nation tror jag att Elohim kommer att använda Donald Trump och Mike Pence för att döma Sin Kyrka.

Jag säger inte att de direkt kommer att orsaka domen, men deras handlingar kommer.

Det finns två dynamiska krafter igång här.

Låt oss först titta på den finansiella dynamiken.

Fråga alla riktiga ekonomiska experter så vet de att den Amerikanska ekonomin är bortom punkten för återvändo.

Jesuit Rothchild’s och andra har satt Amerikaner i en 20 biljoners dollar skuld (till dem); från kostsamma krig; från Federal Reserve’s (FED) kvantitativa lättnader; etc.

Ekonomin är beredd att kollapsa; och det enda skälet till att det inte redan har gjort det är för att Jesuiternas finansiella system har stött på det.

De kan dra ur kontakten när som helst, men de vill inte beskyllas, så de behövde en syndabock.

Ta del av Donald Trump. Jag tror att de kommer att få honom att ändra finanspolitiken, vilket kommer se ut som orsaken till den ekonomiska kollapsen.

Då kan de skylla på honom och Amerikaner som röstade på honom för den ekonomiska kollapsen.

En tanke är att Trump skulle avsluta Federal Reserve Bank stadgan, som skulle förklaras som revolutionärt av dem som känner till det onda med Fed.

Då skulle de onda krascha ekonomin och få människor att förlora sina investeringar; det skulle störa penningutlåningen, så att företagen inte kunde driva sin verksamhet; det skulle få bankerna att stänga, och folk inte kunna köpa och sälja. Det skulle göra att Amerikanerna längtar efter de dagar då Fed bara stal deras pengar.

Eller Trump kunde kräva att Fed höjer räntorna avsevärt, vilket kan leda till att den massiva räntebasderivat marknaden kraschar och orsakar en ekonomisk kollaps.

Den andra dynamiken är att Kyrkan är bortom punkten för point of no return

Amerikas Kyrkor är genomsyrade av lärorna från den Babyloniska Romerska sköko-Kyrkan, eftersom många är baserade på proklamationerna från Romerska Konciliet i Nicea.

Amerikanska katolska och protestantiska kyrkor firar påsk som bygger på fruktbarhetsgudinnan Ishtar; alltså kaniner och ägg.

Messias dog på Påskhögtiden, han befann sig i graven på högsabbaten under högtiden för det Osyrade brödet (symboliserar Hans syndlöshet) och Han uppstod på högtiden för Förstlingsfrukten. Dessa heliga högdagar är vad de heliga bör observera.

Amerikanska katolska och protestantiska kyrkor firar Jul, som är baserad på födelsen av den hedniska Babyloniska solguden Tammuz.

De tror att solguden föddes den 21/3, vårdagjämningen. Nio månader senare är 21/12, då de tror att solguden dog, eftersom solen befinner sig längst från jorden. De tror att solguden var död i tre dagar och sedan kom till liv, så de firar hans födelse 25/12. Detta är den värsta dagen på året att välja för att fira Messias födelse.

Messias blev till på Chanukka (ljusets fest eller invigningsfesten), eftersom Han är världens ljus. Nio månader senare föddes Han på lövhyddohögtiden, när Han kom för att bo bland oss.

Höstens högtidsdagar representerar hans återkomst (basunhögtiden), hans dömande (Försoningsdagen) och hans äktenskap med Sin brud (lövhyddohögtiden). Varje följare av Messias bör känna till dessa högdagar och fira dem, för de ger rätt sammanhang för Hans återkomst.

Amerikanska Protestantiska Kyrkor lär ut falska futuristiska förklaringar till profetian, som skapades av Jesuiterna i Rom, för att avleda skulden bort från antichrist Popes of Rome.

De heliga borde protestera mot Påven och Jesuiterna från Rom, eftersom de är fienden till Messias och Hans heliga, och de vilseleder 1,2 miljarder Katoliker med ett falskt frälsningsbudskap.

Amerikanska Protestantiska Kyrkor är fulla av självförbättringsprogram.

De borde slåss mot Messias fiende och hans Kyrka och vittna för de Katoliker som har vilseletts.

Messias förutsåg tillståndet i sluttidens Kyrka, i hans straff underLaodicea Kyrkans era:

Men eftersom du är ljum och varken varm eller kall ska jag spy ut dig ur min mun. 17 Du säger: Jag är rik, jag har fått rikedom och behöver ingenting. Och du förstår inte att just du är eländig, ynklig, fattig, blind och naken.” Upp 3:16-17

Messias varnade oss och vill att vi ska komma ut från lärorna från den Babyloniska skörkyrkan.

Och jag hörde en annan röst från himlen: “Gå ut från henne, mitt folk, så att ni inte deltar i hennes synder och drabbas av hennes plågor.” Upp 18:4

Jag tror att Mike Pence kommer att spela en viktig roll för att döma Kristna.

Med sina egna ord är Mike Pence en ‘evangelisk Katolik‘, vilket betyder att han tjänar Rom.

Popes of Rome are the antichrist of Scripture, the Roman Catholic Church is the harlot church of Revelation. En sann troende borde inte ha något att göra med henne. De borde avslöja henne.

Liberalerna är rädda för att Trump kommer att ta tillbaka alla de antagna “framstegen” som Obama gjorde när det gäller hbtq-rättigheter, aborträttigheter osv.; så de protesterar.

Jag ser Mike spela en viktig roll. Han kommer att arbeta med att återkalla hbtq-rättigheter, aborträttigheter osv. Och det är inte så att de sakerna är dåliga, men det kommer att förarga vänstern, så att de hatar Kristna ännu mer.

Läs denna artikel för att se hur Mike Pences handlingar kommer att göra liberalerna absolut rasande. Och när ekonomin kollapsar kommer det att bli massuppror. Mike Pence Will Be the Most Powerful Christian Supremacist in U.S. History

Så här ser jag att det utspelar sig.

Kortsiktig framgång kommer att föregå fallet. Jag tror att Trumps tillvägagångssätt och förändringar kommer att leda till att saker förbättras i Amerika, vilket får Kristna att tro att han är ”gudasänd“.

Aktiemarknaden kan stiga. Han kan göra förändringar för att kunna behålla jobb i Amerika. Utländska relationer som var ansträngda under Obama kan förbättras. ObamaCare kan uppdateras etc. etc.

Inom två dagar efter att Trump valdes har Ryssland och Syrien offentliggjort att de vill ha fred med USA. Israels premiärminister meddelade att de vill reparera det skadade förhållandet mellan dem och USA. DOW (Aktiemarknadsindex) stängde idag på en alla tiders högsta nivå. Kanada och Mexiko har meddelat att de är villiga att förhandla om NAFTA med USA.

Idag protesterar berättigade Amerikaner mot Trumps val; och de kan börja rikta sig mot Kristna.

Muslimer hotas av Trump, så de kommer att agera mot de Kristna som röstade för honom.

Olagliga Mexikaner hotas av Trump, så de kommer att agera mot de Kristna som röstade för honom.

Många svarta betraktar Trump som rasistisk, så de kommer att agera mot de Kristna som röstade för honom.

Homosexuella betraktar Pence som ett hot, så de kommer att agera mot Kristna som röstade för honom. De kommer att rikta sig mot Kristna, särskilt vita Kristna; som röstade för Trump.

Och när ekonomin kollapsar kommer det att bli massivt upplopp, vilket leder till undantagstillstånd. Och var skulle de hitta Kristna samlade? I Kyrkan!

Om man tänker på att de Kristna följer Roms läror och att de inte har kommit ut ur inflytandet från den Babyloniska skökokyrkan; om de skulle attackeras kan det betraktas som Faderns dom.

Om du har kommit ut ur den Romerska Kristendomen går du förmodligen inte till en Kristen Kyrka; så om det blir attacker, skulle du inte vara där.

Obama skapade en miljö med uppdelning och hat mellan raserna och mellan de ekonomiska klasserna. Allt detta kommer att fortsätta till upploppen.

Detta kommer att motivera undantagstillstånd, där de kommer att samla ihop dissenterna mot regeringen och sätta dem i läger och ta bort Amerikanernas vapen.

De kommer förmodligen att ta in FN-trupper, och det kan bli en attack från Ryssland eller Kina medan vi är i denna kris.

Här är vad vissa utropade sluttidsprofeter har sagt, som ger intressanta inblickar.

Många hävdar att de hör ord från Herren, men sen strider deras förklaringar mot profetians uppfyllesle; men det verkar som om dessa människor vet något.

Joanie Stahl berättade i januari 2016 om hur hon hade fått höra av en insider att Trump hade valts till nästa President för två år sedan och varför det var så. Det var innan han kandiderade till President.

Hon säger att Trump kommer att bli nästa och den sista Presidenten. När han invigts kommer dörren att stängas. Han kommer att uppnå mitt syfte, men bara för en kort tid, en kort tid när han är i tjänst. Hans tid kommer att förkortas, hans händer kommer att stoppas. Han kommer inte att kunna komma väldigt långt av andra skäl än för sina egna. Hans syften kommer att svikas. Hans framgång kommer att vara kortvarigt, kortlivat, avbrutet. Han kommer att vara som en, en gång rasande eld, utslocknad. Han kommer att stoppas en kort tid, men Mina syften kommer att förbli. Jag kommer att visa Min vilja för denna nation, även han kommer att känna mig och frukta mig, från solens uppgång till dess nedgång. Detta kommer att vara en tid med stor olycka och det kommer inte längre att finnas vila …

Pastor Jeremiah Johnson, nu bara 28 år gammal, som visste mycket lite om Trump när han skrev dessa ord i juli 2015:

Jeremiah visste mycket lite om Trump när han skrev dessa ord: ”Jag var i en tid av bön för flera veckor sedan när Gud började tala till mig om Donald Trumps öde i Amerika. Den Helige Ande talade till mig och sa: ‘Trump ska bli min basun för det Amerikanska folket, för han har egenskaper som till och med är svåra att hitta i Mitt folk idag. Trump fruktar inte människor och kommer inte att låta bedrägeri och lögner gå obemärkt förbi. Jag kommer att använda honom för att avslöja mörker och perversion i Amerika som aldrig förr, men du måste förstå att han är som en tjur i ett porslinsskåp.

Många kommer att vilja göra sig av med honom för att han kommer att störa deras känsla av lugn och ro, men du måste se igenom skämten för att upptäcka sanningen jag kommer att tala genom honom. Jag kommer att använda den rikedom som jag har gett honom för att avslöja och starta utredningar för att söka sanningen. Precis som jag reste upp Koresh (Cyrus) för att uppfylla Mina syften och planer, så har jag lyft upp Trump för att uppfylla mina syften och planer före valet 2016. Du måste lyssna på basunen mycket noga för han kommer att ljuda larmet, och många kommer att välsignas på grund av hans medkänsla och barmhärtighet. Även om många ser den yttre stoltheten och arrogansen, har jag gett honom det fina hjärtat som vill ge en hjälpande hand till fattiga och behövande, till utlänningen och främlingen.”

En förmodad profet hävdade att han fick höra i en övernaturlig vision att Trump skulle göra den Amerikanska dollarn till det starkaste den någonsin har varit.

Och det kan mycket väl ske under en kort tid, eftersom marknaden svarar på åtgärder som han vidtar för att förbättra den Amerikanska ekonomin.

I slutet av 2015 berättade en secret service agent som kopplades till en framträdande demokratpolitiker i Obama-administrationen, Joanie Stahl, att Donald Trump hade valts ut för två år sedan till nästa president. Han berättade för henne att det inte bara skulle inträffa en ekonomisk kollaps utan en ekonomisk katastrof och undantagstillstånd efter valet av Donald Trump.

Joanie Stahls intervju på A Minute To Midnite Show där hon avslöjar vad hon fick höra av Secret Service Agenten kan hittas i den här videon från januari 2016 (* notera att intervjun spelades in innan Trump utsågs till den Republikanska kandidaten)

 

Print Friendly, PDF & Email