Trojanska Hästen COVID-19 Driver Oss Mot En Världsregering

Den här sidan i Uppenbarelsebokens Tidslinje Tolkad fokuserar på hur COVID-19-viruset är de ondas Trojanska häst för att implementera sin agenda; vilket är mycket, mycket värre!

Jag är vanligtvis fokuserad på uppfyllelsen av profetior och låter andra människor avslöja de ondas många världsliga bedrägerier. Men dagordningen för det pandemiska COVID-19 kommer att förändra världen för alltid, så jag känner mig tvungen att ge min insikt om vad jag ser.

Jag har tagit vad initierade säger och har kondenserat det till kortfattade förklaringar. Har jag rätt i allt, förmodligen inte; men det ger dig inblick i de ondas dagordning, så att du kan vara beredd.

Vi vet att de onda i toppen av maktpyramiden driver världen in i sin Världsregering; så vi måste titta på hur stora händelser leder till det målet. När du vet resultatet, Agenda 2030, den nya världsordningen; då kan vi se att de stora händelserna inte är slumpmässiga utan är steg mot målet.

COVID-19 är inte ett slumpmässigt virus från djur i Kina, det är en biokonstruerad variant av det vanliga Coronaviruset.

De flesta människor som dör har ett försvagat immunsystem. De kan kategorisera människor som helt enkelt har influensa som att ha COVID-19, för att gynna deras berättelse.

Sex veckor innan Coronavirus-händelsen inleddes höll World Economic Forum ett möte med namnet Event 201, där de simulerade exakt detta scenario med en Coronavirus-pandemi och det ekonomiska raset.

Stiftelsen Bill och Melinda Gates, USA och Kina CDC, FN, centralbankerna, vaccintillverkare och media; var alla inblandade. Denna händelse och utfallet var allt planerat.

Medan de kontrollerade medierna och sociala medier är fyllda med nyheter om COVID-19-viruset, använder de onda det för att skapa ett stort tryck emot deras Världsregering.

De onda tar så stora steg som de kan, men inte för stora så att människor vaknar upp. De gör allt så att det verkar slumpmässigt, så att människor inte börjar koppla ihop prickarna – de enskilda händelserna.

Detta är en psykologisk krigföring, tankekontroll i masskala; att driva världen till en auktoritärt teknokratiskt diktatur.

De onda skrattar, medan människor blir socialt villkorade att stanna hemma, se tomma hyllor i livsmedelsbutiker, att ha begränsningar på inköp och vänta i kö bara för att komma in i en butik.

 

Här är en lista över effekterna av den fabricerade COVID-19-epidemin, som kommer att förändra världen för alltid:

En av effekterna är att skapa mer nationell skuld, statsskuld, affärsskuld och personlig skuld; att förslava oss.

De skapar mer nationell skuld, statsskuld, affärsskuld och personlig skuld; att förslava oss.

Centralbanker är de ondas privatägda företag. De skapar pengar ur tomma intet och sedan tar de ut ränta på dem. Ju mer skuld de skapar, desto starkare blir de. Ju mer pengar de ger ut, desto mindre är varje dollar värd, så de stjäl vår rikedom.

Den här skapade krisen hjälper Trump och kongressen att rättfärdiga överföring av stimulansräkningar på 1-2 biljoner dollar (1 biljon = 1 000 000 000 000), för att rädda företag och ge alla Amerikaner pengar; vilket dramatiskt kommer att öka statsskulden.

Det kommer att hjälpa Trump och kongressen att rättfärdiga antagande av lagstiftning för att rädda stora företag, som de säger inte kan tillåtas misslyckas, eftersom de tillhandahåller viktiga tjänster. Pengarna kommer att gå till eliten som äger bolagen och de kommer att öka statsskulden till elitbankirerna.

Den 20/3 2020 tillkännagavs att Federal Reserve Bank (FED) kommer att låna ytterligare 1 triljon Amerikanska Dollar USD per dag till stora banker (1 triljon = 1 000 000 000 000 000 000 = 1018). EN TRILION DOLLAR PER DAG !!! DET ÄR SINNESSJUKT!!! Som jämförelse är den officiella Amerikanska statsskulden 23 triljoner Dollar, så att låna en triljon Dollar per dag är obegripligt.

Detta är en del av deras slutliga lösning, ett globalt övertagande. Genom att ge Federal Reserve Bank obegränsad likviditet gör det möjligt för dem att skapa obegränsad skuld, att förslava mänskligheten. De dollariserar världen. De kommer att ge dessa dollar till sina centralbanker runt om i världen, för att köpa tillgångar, så att de kontrollerar allt.

De skapar helt enkelt pengar ur tomma intet, för att stötta ekonomin, så att den inte kraschar… ännu. Men det ökar skulden massivt, och det minskar värdet på varje Dollar, och därmed stjäl de dina tillgångar.

Det kommer att få stater att få slut på pengar och behöva lån, vilket gör dem till tjänare åt Federal Reserve Bank (FED) och underordnade nationell kontroll.

Detta kommer att leda till de ondas nya globala monetära system.

De använder det för att stjäla investeringsbesparingarna för Amerikaner som är på aktiemarknaden.

Aktiemarknaden befann sig redan i en bubbla under Obama, men Trumps ekonomi skapade en hyperbubbla. Men Amerikaner brydde sig inte, eftersom de tjänade på det, så fler och fler människor investerade i aktiemarknaden.

Och sedan använde de onda en osynlig variabel för att sänka marknaden. Tre år av marknadsvinst, försvann på tre veckor; och vi har inte nått botten ännu. Enligt Wall Street expert Gregory Mannarino, kan vi få se en fyrsiffrigt DOW Jones Index.

Oljemarknadskraschen, som inte har något att göra med Coronavirus-situationen, var perfekt tajmad för att få mest effekt på Amerika.

Det kommer att driva Amerika och världen till en stor lågkonjunktur. Och var kommer det att lämna människor som har arbetat hela sitt liv för att bygga en pension? Utfattiga!

Alla dessa pengar försvinner inte på ett magiskt sätt, de hamnar i fickorna på eliten, som påverkade marknaden för att dra nytta av dess fall; eller så lämnade de den innan den droppade. Detta kommer att göra det möjligt för dem att köpa aktier till låga priser.

De använder det för att föra världen mot en digital valuta.

De kan använda COVID-19 för att förbjuda användning av kontanter, eftersom det förmodligen sprider sjukdomar. Så passande!

Detta kommer att hjälpa dem att förhindra rusning till bankerna när de genomför sina stora planer. Detta kommer att hjälpa dem att ”komma åt” människor som motsätter sig dem. Det handlar om kontroll över det monetära systemet och över ditt liv. När du ser till den tid då människor inte kan köpa och sälja, förutom att de bär odjurets märke; det digitala finansiella systemet gör det möjligt för dem att kontrollera exakt detta.

Federal Reserve’s ordförande Jerome Powell sa att Federal Reserve (FED) undersöker att utveckla en digital valuta i USA. Detta kommer att hjälpa dem att driva den dagordningen.

Det ger dem en ursäkt att ta bort Amerikaners konstitutionella rättigheter.

Kina har förmodligen övervunnit spridningen av COVID-19 genom drastiska nedstängningsåtgärder. Jag tror inte på den officiella förklaringen i Kina och tror att den används för att motivera Amerika och andra länder för att verkställa en strikt landsomfattande nedstängning.

Trump Department of Justice har av kongressen begärt att utforma lagstiftning som tillåter huvuddomare att på obestämd tid hålla människor fängslade utan rättegång och avbryta andra konstitutionellt skyddade rättigheter under COVID-19 och andra nödsituationer.

De kan använda detta för att rikta in sig på människor som de har identifierat som oliktänkande, som hot mot deras agenda; att låsa in dem på obestämd tid, under täckmanteln av en nationell hälsokris.

De förbjuder människor att träffas tillsammans, för att försöka förhindra dem att ingå en allians mot dem. Nationalgardet har aktiverats i minst 28 stater. De stänger ner några städer åt gången för att inte människor ska få panik.

De säger att vi ska tillämpa sociala avstånd på två meter och att inte samlas i grupper större än tio personer; men så här presenterar de det meddelandet. Ser du ironin och hånet?

De kan anta lagar för att förbjuda vapenförsäljning och konfiskera vapen; under täckmanteln av allmän säkerhet under en antagen nationell hälsokris, vilket bryter mot det Andra Tillägget ”2nd Amendment” i konstitutionen. De skulle kunna arrangera några mord i butikerna, med historien att folk kämpar om leveranser, för att motivera nya vapenlagar.

De kan till och med använda COVID-19-berättelsen för att säga att föroreningarna minskade snabbt under nedstängningen, för att motivera att nya lagar för deras globala agenda för klimatförändringar.

Det tillåter dem att placera nationella vakttrupper i de större städerna. 

Trupper sänds ut för att skydda oss mot Coronaviruset, men när du ser soldaterna bär de flesta inte masker. Är det inte underligt?

De positioneras för att skydda elitens företag och för att förhindra uppror.

Under täckmanteln av en nationell hälsokris har de i princip antagit krigslagar; de stänger av hela branscher och kräva att människor stannar hemma.

Tänk på att där de massiva protesterna i Hong Kong, som faktiskt avslutades av historien om Coronaviruset.

Det ger dem möjlighet att införa sitt 5G-nät.

Wuhan, Kina är teststaden för 5G mikrovåglängder som kan påverka kroppens förmåga att bearbeta syre. Detta förklarar varför människor plötsligt kollapsade i Wuhan; vilket inte är typiskt för någon som har influensa/Coronavirus. Det finns många videor på YouTube som visar hur 5G våglängder kan användas som ett vapen mot mänskligheten. (https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2017/03/5g-ett-oetiskt-olagligt-experiment-med-manniskors-liv-och-halsa/)

När människor befinner sig i hemmet kan de konfigurera sin 5G-nätinfrastruktur. Mer än att bara vara ett vapen, som kan det användas för att skada oss och kontrollera våra sinnen; detta är tekniken som gör att de kan spåra allt, att driva sitt digitala system för kontroll över människor.

De behöver detta på plats för att ha elektronisk övervakning och kontroll över människor, och vilken bättre möjlighet finns, än att installera det när ingen är i närheten.

Det kommer att hjälpa dem att motivera ett implantat hos människor, för att spåra vem som har fått vaccin.

De kan använda det för att förordna vacciner under täckmanteln av nationell säkerhet och låsa in människor på obestämd tid när de vägrar.

Bill Gates föreslår ett mikrochipimplantat för att bekämpa Coronaviruset, kallat ID-2020. En implanterbar kapsel skulle ha “digitala certifikat” som kan visa vem som har testats för Coronavirus och vem som har vaccinerats mot det.

De kan pressa på för att begränsa rörelsefriheten för människor som inte har fått vaccin för den allmänna säkerhetens skull. Det enklaste sättet att verkställa det är med ett implantat som har din vaccinregistrering. Detta skulle göra att människor som vägrar vacciner inte kan köpa och sälja i deras digitala finansiella system.

De vill att alla ska bli “vaxxed” (dåligt påverkad av vaccination), som talar om hur viktigt det är att få deras DNA förändrande substanser in i din  kroppen.

Uppenbarelseboken 18:23 säger, “för alla folk blev förledda genom din häxkonst.” ENG: “for by thy sorceries were all nations deceived.” Det grekiska ordet för “sorceries ” är pharmakeia; vilket betyder medicinering (“apotek”), dvs (i förlängningen) magi (bokstavligen eller bildligt): – trolldom, trolldom.

De använder det för att stoppa småföretagen och öka kraften hos megaföretagen.

Särskilt små företag kämpar när leveranskedjorna torkar och lämnar dem utan produkter eller viktiga material. Det kommer att leda till många småföretags konkurs och även medelstora företag.

Detta tjänar till att öka kontrollen och inflytandet från megaföretagen; Amazon, Walmart, etc. När du begränsar platserna där människor kan göra inköp styr du om de kan köpa eller inte.

Det kommer att göra att företagare och deras anställda, som utgör en betydande del av Amerikanerna, blir arbetslösa och i skuld och behöver stöd från regeringen.

De onda pressar företagsfascismen, där Amerika och världen, kontrolleras av regeringen och megaföretag. De kan använda den här händelsen för att nationalisera vissa företag, under täckmanteln att säga att de inte kan tillåtas misslyckas.

De har underrättelsebyråer och nationella polisstyrkor som är utformade för att skydda dem från trälarna. Nu kan de uppfinna ett pandemivirus och kräva att protesterande människor skingras från gatorna.

Jag tror inte att Amerika kommer att kollapsa till ett tredje-världen land, bara till en nation av skuldslavar. Från grundandet är Amerika utformat för att kontrollera världen, för att driva den in i en Envärldsregering.

Det finns ett allseende öga ovanför pyramiden på den Amerikanska en Dollar sedeln av en anledning, för Amerika är den motor som driver världen in i en Envärldsregering.

Titta på Dow Jones Index 30 Amerikanska företag som de onda använder för att kontrollera världen. Tror du att dessa företag kommer att misslyckas? Nej, och de behöver Amerikanska arbetare för att driva dem.

3M, Apple, Boeing, Caterpillar, Chevron, Cisco, Coca-Cola, Disney, Dow Chemical, Exxon Mobil, Goldman Sachs, Home Depot, IBM, Intel, Johnson & Johnson, JP Morgan-Chase, McDonald’s, Merck, Microsoft, Nike , Pfizer, Procter & Gamble, Travellers Companies Inc, United Technologies, UnitedHealth, Verizon, Visa och Wal-Mart.

Istället kommer de att sänka ekonomin, att tömma bubblan som de skapade, för att försätta Amerikaner i en stor depression. De kommer att tillhandahålla tjänster och produkter genom regeringen och sina megaföretag.

Ett nytt Amerika skapas, ett där regeringar och företag styr över samhället.

Detta är den första fasen av fiendens “chock och fruktan” -kampanj mot mänskligheten, eftersom de psykologiskt bombarderar människor med rädsla för COVID-19, och sedan med det utformade ekonomiska fallet. De skapar berättelsen om kriget mot viruset, men kriget handlar i verkligheten om mänskligheten.

De använder det för att dramatiskt påverka livsmedelsförsörjningen.

Vissa livsmedels- och ingrediensleverantörer har stängts, och de tvingades stänga på grund av COVID-19. Detta innebär att det kommer att vara brist på produkter för att fylla butikshyllorna.

Lägg till att grödorna skadades förra året på grund av vädret, och fienden har skapat en livsmedelsbrist i Amerika.

De använder det för att sänka det redan undertryckta priset på guld och silver.

Eliten drog sig ut från aktiemarknaden före kraschen och har sedan undertryckt priset på guld och silver ännu mer; så att de kan fylla på lagren.

Så småningom kommer guld och silver priserna att stiga skyhögt, när de onda tar bort åtgärderna som undertrycker priset.

Ser du det nu? Dagordningen är mycket större än ett människokorrigerat Coronavirus som dödar människor. Det handlar om de onda som använder detta för att göra ett gigantiskt språng framåt mot deras nya världsordning.

Och de flesta Amerikaner kommer inte att stå emot, eftersom de tror att detta är en nationell hälsokris, och de gör sin del genom att stanna hemma.

Andra har blivit vilseledda av en Q-Anon-berättelse, som föreslår att denna COVID-19-kris har framställts för att militären ska ta ner intrigen, ”The Deep State”.

Men det är en falsk berättelse, för att få “patrioter” att stå sysslolösa medan Trump och .Gov-ledarna driver oss in i krigslagar och undantagstillstånd och i en ekonomisk mardröm.

Förstår du vem som är överst i maktpyramiden, som styr världen via många frontorganisationer?

Människor skyller på intrigen, “The Deep State”, Judarna, Illuminati, Bilderbergerare osv .; och alla dessa enheter har skulden för den röra vi befinner oss i; när de stjäl, dödar och förstör.

Men Bibeln förutsade klart vem som kontrollerar världen i sluttiden. En man styr världen via dessa frontorganisationer och många fler.

För att ta reda på vem som kontrollerar det Satanstyrda Romerska odjursriket i sluttiderna, klicka på Uppenbarelseboken 13 – Odjuret Från Jorden 

Print Friendly, PDF & Email